Política de privacitat

Aquesta pàgina és purament informativa i no recull cap dada personal.

AVÍS LEGAL

Claudi Martín i Ges, titular de la present pàgina web compleix amb els requisits establerts a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679/EU i amb aquest fi ha creat l’avís legal següent.

CLAUDI MARTÍN i GES
•    Adreça: Passeig Pere III 48- 6è MANRESA
•    CIF: 39382765A
•    Telèfon: 93
•    Adreça electrònica: info@notariamartinges.com

L’accés i navegació per la pàgina www.notariamartinges.com quedarà subjecta a les condicions recollides en aquest “avís legal”, les quals podran ser actualitzades periòdicament i sense avís previ. La navegació per la pàgina web implica la perfecta comprensió i acceptació expressa de les esmentades condicions per part de l’usuari.

Claudi Martín i Ges es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes a www.claudimartinges.com podent canviar, suprimir o afegir els continguts i serveis que s’ofereixen, així com la forma amb què aquests apareixen presentats o localitzats.

La informació que contenen aquestes pàgines és vigent a la data de la darrera actualització.

Els continguts de la pàgina, en especial a les referències informatives, excepte expressament que indiquin el contrari, no constitueixen cap tipus d’oferta vinculant. Claudi Martín i Ges es reserva el dret a introduir modificacions o ometre parcialment o totalment els actuals continguts del portal quan ho consideri oportú, així com impedir o restringir l’accés de forma temporal o permanent.